Case study - GotoWork

“GotoWork geeft overzicht en bespaart veel tijd en geld in het beheren van onze personeelsplanning. We gebruiken het al vele jaren naar tevredenheid op dagelijkse basis. Ook onze medewerkers vinden het erg handig.”

Personeelsplanning in de tuinbouw

GotoWork is in 2005 ontwikkeld voor Vereijken Kwekerijen met als doel tijd en geld te besparen voor de vele telefoontjes die kwamen van scholieren met betrekking tot de aanwezigheid. Al snel kwam de vraag van andere tuinbouwbedrijven of zij GotoWork ook in gebruik konden nemen. Vanaf dat moment is GotoWork gestaag gaan groeien en wordt het nu door een divers aantal bedrijven gebruikt.

Tegenwoordig geven scholieren en ander flexibel personeel die werkzaam zijn bij deze bedrijven via GotoWork door wanneer ze beschikbaar zijn. Daarnaast communiceren de ondernemers van deze bedrijven via GotoWork met hun werknemers. Ook hebben deze ondernemers controle over wie er op welke dag aan de slag gaat.

In de toekomst zullen wij GotoWork blijven doorontwikkelen. Functionaliteit die een groot deel van onze klanten helpt zal worden toegevoegd. Gebruikerservaring staat hoog bij ons in het vaandel. Constructors onderhoudt dit Software as a Service (SaaS) product in-house. GotoWork is mobiel-vriendelijk en gemakkelijk op tablets en mobiele telefoons te gebruiken. Meer informatie over GotoWork is te vinden op GotoWork.nl.

GotoWork klanten

Zij gebruiken het ook